• Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray Youtube Icoon
  • Gray LinkedIn Icon

Sharon Maas Life Alchemist & Coach Amsterdam

 info@sharon-maas.com T +31 (0) 6 171 202 34

©2018 designed by Sharon Maas

OVER MIJ

        31511                                                                  

Sharon helpt haar coachees doelen te bereiken en de beste versie van zichzelf te worden. Ze is gespecialiseerd in het doorbreken van barrières die hen zowel in het professionele als in het persoonlijke leven kunnen tegenhouden. Het rimpeleffect wordt opgemerkt door de gemeenschap rondom hen en ze zullen doelen bereiken die groter en beter zijn dan ze ooit hadden voorgesteld.

 

Sharon heeft een helikopterview en dat geeft haar de tools die ze nodig heeft om de oorzaak van elke uitdaging die haar te wachten staat, te definiëren. Ze is expert in integratie in een bedrijf waardoor zij in staat is de problematiek te ontdekken en volledig te begrijpen. Met haar studie Commerciële Economie zorgt ze ervoor dat er een balans is tussen de zachte kant en de winstgevendheid. Haar visie is gebaseerd op een filosofie van de heer Marriott, die zegt dat je goed voor je personeel moet zorgen om hen vervolgens goed voor uw bedrijf en uw zakelijke relaties te laten zorgen. Ze is een expert in het zorgen dat elke afdeling in een bedrijf de visie kent en weet wat hun rol is om dat doel te bereiken.

 

Haar ervaring op het gebied van hospitality, consultancy, human resources en sales biedt een brede achtergrond met de nadruk op verandermanagement, leiderschap en het ontwikkelen van teams. Ze heeft een sterke connectie met de vrouwelijke kant in het bedrijfsleven en de transitie naar moederschap. Dit was een levensveranderende gebeurtenis voor haar en ze voelt dat ze een grote bijdrage kan leveren aan het vinden van een nieuw evenwicht. Sharon was verantwoordelijk voor het succesvol openen van drie internationale hotels. Ze leidde teams tot 70 mensen met een grote verscheidenheid aan achtergronden, culturen, taalbarrières en zelfs het analfabetisme. Ze heeft een sterke passie om terug te geven aan de gemeenschap en helpt tienermoeders hun potentieel te bereiken.

 

Sharon woont in het prachtige Amsterdam met haar dochter Marlie en hun kat.

 

Passie:

Luisteren naar muziek en zingen (misschien vals ...), experimenteren in de keuken, wat gezondere taarten bakken (balans mensen, balans!), sporten, lezen maar vooral knuffels en kusjes van mijn dochter Marlie!

 

Opleiding:

Bachelor in Commerciële Economie, Post HBO Coachingstudie met ICF-accreditatie en een breed scala aan professionele cursussen.

Accreditaties:

Nobco, EMCC en ICF Global.