• Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray Youtube Icoon
  • Gray LinkedIn Icon

Sharon Maas Life Alchemist & Coach Amsterdam

 info@sharon-maas.com T +31 (0) 6 171 202 34

©2018 designed by Sharon Maas

Wat is Carrière Coaching bij Sharon Maas Life Alchemist?

Veel mensen weten dat er loopbaanadvies bestaat, maar niet veel mensen weten hoeveel het hen kan helpen. Loopbaanbegeleiding is bedoeld om u te helpen uw vaardigheden en passies te identificeren en uzelf op de markt te brengen voor banen op een gewenst gebied. U kunt deze services van Sharon Maas Life Alchemist gebruiken als u een nieuwe baan wilt, uw salaris wilt verhogen, een promotie wilt ontvangen of iets daartussenin. Sommige mensen die van loopbaan willen veranderen, vertrouwen volledig op loopbaanadviseurs om hen te helpen vooruit te komen, en de waarheid is dat ze de tips, trucs en gedegen adviezen hebben die u zullen helpen te leren groeien en veranderen als werknemer. Als u wil je je CV opfrissen en beginnen na te denken over de toekomst, zul je je misschien realiseren dat het meer een ontmoedigende taak is dan je aanvankelijk denkt. Vertrouwen hebben in sociale situaties is misschien geen probleem voor u, maar als u een salarisverhoging, een hogere positie of een baan zoekt die u redelijk betaalt, rekening houdend met uw vaardigheden en capaciteiten, kan het moeilijk zijn om het vertrouwen van een werkgever uit te stralen. Carrièreconsultancy kan u helpen dit vertrouwen op te bouwen door u te laten zien wat u nodig hebt om vooruit te komen. Ze kunnen je helpen om posities te vinden waar je in zou moeten werken - en ze kunnen je trots laten voelen op wat je moet doen en de vorm die je eigen carrière aanneemt.

Carrièrebegeleiding is ook een goede plek om een ​​cv-schrijver te vinden die je helpt jezelf goed te vermarkten terwijl je op zoek bent naar een nieuwe functie. Je kunt je cv verbeteren zonder er zelfs meer ervaring aan toe te voegen: professionele cv-schrijvers helpen je bij het vinden van de krachtige woorden en frasering die de aandacht van een werkgever trekken. Ze zullen je ook ontmoeten om je specifieke vaardigheden te ontdekken - misschien ben je een fantastische schrijver of geweldig met computerprogrammering, maar dit staat niet op je cv. Een professionele cv-schrijver zal u aanmoedigen om breed na te denken over uw ervaringen en om de sterke punten te identificeren die u waardevol maken voor uw werkgevers. Het schrijven van een CV kan een spannend proces zijn en loopbaanbegeleiders staan ​​klaar om je te helpen met deze taak.

Naast het in contact brengen van de juiste cv-schrijvers, zijn loopbaanbegeleidingsdiensten vaak heel goed op de hoogte van de nieuwe functies die in uw regio worden geopend, wat een geweldige werkkans voor u kan zijn. Het kan lastig zijn om een ​​"in" te krijgen op de vacatures in uw specifieke vakgebied, zelfs als u alle vacaturesites bekijkt. Daarom kunnen recruiters bij loopbaanbegeleidingsdiensten u op de lange termijn helpen: zij kunnen u wijzen op de informatie die u nodig hebt, omdat zij rechtstreeks met werkgevers samenwerken om kandidaten te matchen met banen waarvoor zij gekwalificeerd zijn.

 

Carrièrebegeleidingsdiensten zullen ook met u samenwerken om uw zwakheden te identificeren, en zij kunnen u helpen uw cv te verbeteren door u te wijzen op trainingsworkshops, computerlessen en andere mogelijkheden waardoor u meer gekwalificeerd bent voor functies. Ze kunnen je helpen langlopende onderwijsprogramma's te vinden die je de training en ervaring zullen geven die je nodig hebt om een ​​promotie of nieuwe functie te krijgen in een iets ander loopbaanveld. Met loopbaanbegeleidingsdiensten die voor u werken, kunt u er zeker van zijn dat u ervaren carrièrewerkers voor u zult hebben, zelfs in moeilijke economische tijden.